4 Δεκ 2009

" ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ "


ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ " ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ,ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ.
ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΗΔΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ.
ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ, ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΧΤΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ " ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ " ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ( ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ) ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ " ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ" ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
ΒΕΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ( ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.)
ΠΑΓΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΤΟ ΜΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ, ΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ"ΑΠΟΪΣΤΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΑΦΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: