18 Δεκ 2009

ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΡΑ.


ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΠΡΕΝΤ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΝΤΙΣ, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ, ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΤΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΓΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΣΘΩΝ , ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 14 ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 6,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ " ΟΙΚΩΝ ", ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20%.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ, ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% .
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΝ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ , ΑΜΕΣΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ, Ο ΚΑΤΈΞΟΧΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΕΣΤΙ ΣΟΦΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: