1 Δεκ 2009

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ, ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ, ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ( ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ), ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΑ 67, ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ Δ.Ε.Κ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Τ.Π.Υ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Ι.Ν.Ε/ Γ.Σ.Ε.Ε- Α.Δ.Ε.Δ.Η ΣΑΒΒΑ ΡΟΜΠΟΛΗ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, 12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
464.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,( ΑΠΟ ΤΙΣ 930.000 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ), ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2009, Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΜΟΝΟ ΤΟ 2009, ΕΙΝΑΙ 8,3 ΔΙΣ!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 20% ΣΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΩ ΠΙΖΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!
ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα αν το λέει ο πρέσβης ή όχι, η κατάργηση της μονιμότητας είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει.