11 Δεκ 2009

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ ΓΡΑΝΙΤΙΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΘΕΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΩΣ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ;
ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: