10 Δεκ 2009

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΚΟΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 550 ΕΥΡΩ! ( ΔΗΛΑΔΗ ΨΙΧΟΥΛΑ ).
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ, 65 ΕΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ( ΠΛΗΡΗ ), ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 2.500 ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 2501, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΡΘΟ.
ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 65 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 35 ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΑΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣ, 750 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 640 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.
ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
ΕΔΩ ΣΦΗΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ .
ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΡΗΤΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 39 ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΑΤΟΚΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ( ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΙΩΝ ), ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4%, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 25% , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΧΟΑΝΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΓΚΡΟΣΟ ΚΟΛΠΟ, ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
ΚΥΡΙΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ, ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: