29 Δεκ 2009

ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ


ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΑΛΙΩΣΑΝ, Ή ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΩΣΕ, ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΕ, ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ, Ή ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ DVD,Ή ENA ΠΑΛΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΕΡΟ! ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΤΑ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ".
ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.
ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΑΛΟΝΙ, ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ, ΕΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΛΙΝΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΑΣ ΣΑΛΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ.
Ο ΣΠΟΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ.
ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΝΕΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΑΜΑΚΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.
Η ΠΡΑΞΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ" ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΡΟΥΧΑ, CD, ΒΙΒΛΙΑ, ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΛΙΑ ΓΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.
ME MIA ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΠΙΠΛΩΝ, ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΑΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 6625096, ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΣΑΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 210 8103496.
ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 2108819397.
ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΤΟ 2105239465.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: