18 Ιουν 2009

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΧΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ, Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ .
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΣΕΚΤΕΣ", ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΚΤΥΠΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΤΥΠΟΥΝ;
ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΥΛΑΓΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΚΤΥΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΟ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ " ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ". ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΓΙΆΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΟΠΛΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ. ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: