12 Δεκ 2009

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΡΙΘΕΙ ΖΩΗΣ


ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΕΝΑ ΕΥΡΟΣ 13,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ.
ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΩΗ, ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΒΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ.
ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΑΦΘΟΝΗΣ, ΚΑΘΑΡΗΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, Ο ΚΕΠΛΕΡ, ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ. ΗΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ.
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: