6 Δεκ 2009

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ 8 ΚΑΙ 9 ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ. ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008, ΣΤΑ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20-9-2008, ΑΣΥΣΤΟΛΑ , ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ( ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ "ERGA OMNES" ).
ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (....Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ).
ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ! ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ( ...ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΝΤΟΣΚΙ, ΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ). ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ!
ΕΛΕΟΣ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΜΙΛΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
ΤΑ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ Ν.Δ. Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ.
ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΝΤΟΡΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ.
ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: