7 Δεκ 2009

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1%. ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ, Ή ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 6%!
ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!
ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΕ ΕΠΤΟΚΙΟ ΕΣΤΩ 2%, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΕΡΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ, ΟΡΥΚΤΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ "ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ" ΧΩΡΑΣ.
ΕΤΣΙ, Η ΜΟΝΗ ΟΡΘΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ.
ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 3%. ΕΤΣΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 1,5%, ΘΑ ΤΥΧΑΙΝΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Π.Χ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΣΤΩ 2,5%, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Η ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1.000 ΕΥΡΩ!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΥΠΟΖΥΓΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: