19 Δεκ 2009

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΚΕΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ Ν.Δ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑ ΜΕΤΡΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ , Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΣΟΤΟ ΚΚΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ " ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: