18 Δεκ 2009

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΑΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ;
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΝΑΙ!
ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 35%, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟ, ΠΟΥ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 %, ΝΑ ΘΕΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΑΝ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΤΣΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: