13 Δεκ 2009

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ Ε.Ε, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.
ΤΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΕΡΙ "ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ", ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΛΩΣ ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
Η ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΗΛΛΟΣΥΜΠΛΗΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΜΜΕΣΑ, ΕΣΦΙΞΑΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ " ΕΝΤΙΜΟΙ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΝ, ΕΣΤΩ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ;
ΕΤΣΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ. " ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ".
Ο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: