19 Δεκ 2009

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.


Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.
" Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ".
Η ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
" ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ".
" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ".
ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ", ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ.
ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΗΜΕΝΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: