5 Δεκ 2009

ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΝΕΞΟΥΣ ΟΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ! Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2.000 ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ " ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ", ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΗΛΕΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΚΓΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ; ΣΕ ΚΑΘΕ 14 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ, ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε!
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ " ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ", ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ, ΠΑΙΔΟΝΟΜΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ " " ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ", ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " HOME SHOOL AGREEMENTS ". ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ " ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ THN ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
H AΡΧΗ ΤΗΣ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ!
ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ, ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ, ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ;
ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΣΤΟ ΓΡΑΝΙΤΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α, ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: