12 Δεκ 2008

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.


ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΣΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΑΥΤΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΔΕΚΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ" ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΟΚΤΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ.
ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ. ΑΥΤΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΤΟΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: