29 Νοε 2009

Η ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ, ΕΘΙΞΑΝ ΑΠΛΩΣ,ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΘΙΞΑΝ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΆΥΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Η Ν.Α.Σ.Α ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΝΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.
ΟΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΙ.
ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΗΪΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΚΡΟΝΙΑ" ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η"ΚΡΟΝΙΑ" ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ.
Η"ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ" ΛΟΓΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΠΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ , ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΆΥΤΟ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΥΛΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η Ν.Α.Σ.Α ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Α.Σ.Α, ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΡΟΝΙΟΥΣ' Ή ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥΣ', Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ, ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΜΡΑΤΕΦΕΡ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ Ν.Α.Σ.Α, ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ, Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ" ΠΛΟΙΟ" ΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΙΜΟ, ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ, ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΙΜΟΣ, ΤΟ "ΑΡΜΑ" ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν η nasa πραγματι ζητα βοηθεια απο τους θεους,να μη πανε στη Σελινη,και να ερθουν στην Γη, τοτε γιατι βομβαρδισαν τη Σελινη?