12 Νοε 2009

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.


ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΓΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ , ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΚΑΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΌΨΙΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΌΛΑ ΔΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.
ΔΟΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π". ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝ, Ή ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΤΑ 50%, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΠΑΨΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ Ή ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΕΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΙΣΩΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: