16 Νοε 2009

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΚΑΣΕ! Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, 2010 ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΝ! ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ! ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ, ( ΔΙΑΒΑΖΕ 5-6 ΩΡΕΣ ), ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 4-8 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 50%!
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.
Η ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΠΟΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ, 1% ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΤΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: