10 Νοε 2009

ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ


ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΝΕΟ - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗ Ν.Δ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΑΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ, Η Ν.Δ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΜΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ! ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΥ 60 ΔΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ 100.000 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ. ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 165.000 ΤΟΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ 8% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ, Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.
ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ "ΤΡΟΥΦΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΟΦΗ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ! Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΞΥΡΥΓΧΟΥ, ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΑΕΤΕΣ, 1.000 ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ, ΖΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 1-2% ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΤΙΒΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΡΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: