6 Νοε 2009

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ! ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ" ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΑ ΜΟΥΡΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΤΑ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΛΑ. Η ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΦΡΟΥΤΟ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΩΪΝΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ Ή ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΤΟΥΡΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΑΣ ΡΟΦΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.
ΟΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Η ΒΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΝ ΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ, Ή ΑΛΕΥΡΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΞΕΡΑ Ή ΦΡΕΣΚΑ, ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΦΡΟΥΤΑ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: