6 Νοε 2009

" ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ "


ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ" ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗΣ.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 5.000 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΠΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ - ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ - ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΩΣ (ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΖΗ) ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
ΑΥΤΑ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ- ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ