1 Νοε 2009

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ


Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΠΟ ΠΕΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΗ ΒΡΩΜΗ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΦΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΛΙΜΜΕΝΟΥ ΚΟΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΣΑΣ, Ή ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΔΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΠΑ, ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΡΩΜΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΓΕΥΣΤΟΣ ΧΥΛΟΣ. ΒΡΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΩΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ, Η ΒΡΑΣΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ, Ή ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ GRAPEFRUIT.
ΤΑ ΣΥΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ,ΤΟ AVOCADO, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ, ΚΑΙ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΤΙ  ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ  Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΤΣΙΛΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: