2 Νοε 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΕΛΟΣ!


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 12,5 %. ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΩΛΗΤΕΣ, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, Κ.Τ.Λ ). ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΑΝ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ, Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΟΥΣΕ ΑΠΑΞ, ΝΑ ΤΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 ΚΥΒΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ CO2 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΥΒΡΙΔΙΚΑ, Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: