4 Νοε 2009

"ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" Γ΄ΗΛΙΚΙΑΣ 2009 - 2010


ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ, "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ 60 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ 1/10/ 2009 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ 31/3/ 2010. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Ή ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 15/5/ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ 31/3/ 2009 Ή ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Ή ΟΚΤΑΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΟΤ , ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΚΟΗ, ΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ.
ΔΕΛΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΠ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.
Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Τ, ΕΙΝΑΙ 22 ΕΥΡΩ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ (1) ΕΥΡΩ! ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ, ΤΟ 25% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑ (7) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Ή ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ , ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΠΌΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΥΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ.
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΠΡΩΪΝΟ, ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ Ή ΔΕΙΠΝΟ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: