2 Νοε 2009

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ


Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ, ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΞΥΝΟΜΗΛΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ, Η ΜΠΑΝΑΝΑ, Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΛΙΟΥ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ, ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΡΑ! ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ,ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ. ΕΔΩ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΤΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ "ΛΑΔΙ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ GRAPEFRUIT, ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ. Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ! ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50, ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, Η ΚΑΡΔΙΟΠΟΘΕΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 1/4 ! ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΚΑΨΑΪΚΙΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ! ΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΣΙΛΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Η KAYENE PEPPER, Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΣΙΛΙ,  ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΣΡΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: