3 Νοε 2009

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ


ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΗ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
1) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.
- ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.
- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
-ΟΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ, Η ΙΔΟΤΗΤΑ, (ΕΚΤΑΚΤΟΣ,ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΣ Κ.Λ.Π), Η ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
2) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ).
3) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΠΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΤΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
4) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (1%,2%, 3% Κ.Λ.Π
5) ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ, ΕΑΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ 31/12/1982.
6) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΚΤΛ) ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1405/1983, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΕΤΗ , ΜΗΝΕΣΜ, ΗΜΕΡΕΣ, Ή ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ, ΕΑΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/1983.
7) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΥΠΟΥ Α, Ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΘΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Λ.Κ.
Η ΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 31 Ν. 3013/2002, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: