9 Νοε 2009

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.


ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ, Η1Ν1, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!
ΕΔΩ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Ή ΟΧΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FYIKA EINAI KATEYTHYNOMENO. TO EROTHMA EINAI POIOI KERDIZOYN APO AYTO...