11 Νοε 2009

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1


ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΠΕΝΤΕ (5) ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΘΑΝΑΝ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.
Ο ΔΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΜΦΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΜΑΖΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ. Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ, Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ D.N.A!

Δεν υπάρχουν σχόλια: