15 Οκτ 2009

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΑΝΤΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


"ΣΤΟΜΩΝΟΥΝ" ΟΙ ΘΕΡΜΟΑΝΤΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ, ΣΕ ΜΗΚΟΣ 450 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 6000 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΕΝ ΧΑΝΤΟΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Ο ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΠΑΧΟΣ ΤΟ 1,8 ΜΕΤΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΕ, ΜΟΝΟ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2007, ΔΕΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΛΕΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΙΑ, ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: