15 Οκτ 2009

ΡΟΔΙΑ - ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ.


ΤΟ ΡΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΠΟΥ Ο ΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ, ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η "ΣΙΔΗ", ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, " ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ", ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.
ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΥΤΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ, ΕΞΆΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΔΙ, ΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΦΡΟΥΤΟ! ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ, ( ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΤΙΒΑΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ), ΤΟ ΡΟΔΙ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΝΩΤΙΚΟ,ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α , ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 , Β2, Β3 , Β5, Β6 , Β9 , ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΕΛΛΑΓΙΚΟ ΟΞΥ , ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ , ΣΙΔΗΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΚΑΛΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ , ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΝΩΤΙΚΟ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΠΟΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΔΙ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.
ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΡΟΔΙ, ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ, ΑΡΙΣΤΟ ΑΝΤΙΑΛΕΡΓΙΚΟ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΑΡΙΣΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: