1 Οκτ 2009

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 130Υ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩ Ν ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΩΣΑΝ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΓΑΜΨΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ου ΜΙΣΘΟΥ, ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ 60% ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 25% ΣΤΟ 35% ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΤΙΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΟΧΙ.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΠΡΑΟΥ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΦΤΩΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 5% , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ 6 ΚΑΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΕΡΔΗ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ, ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .
ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: