25 Οκτ 2009

ΠΡΩΤΥΠΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΔΗΜΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΥ!
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ, Η ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΒΙΟΜΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, 30% ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ! ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 50- 60 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ, ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 1.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΕΒΗΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΤΜΟ, ΘΑ ΚΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ. ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΗΣΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ 25 ΜW, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΔΕΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 800.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΙΜΕΣ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 20% ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2020, ΕΙΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΣ. ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ ΓΑΙ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ 6 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: