9 Οκτ 2009

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΟΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ) ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΗΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣ ΜΑΣ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΣ FRONTEX, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΜΝΟΥ - ΨΑΡΩΝ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΝΟΤΑΜ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΣΑΜΟΥ!
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟΠΠΛΟΙ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: