26 Οκτ 2009

ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΒΑΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.
Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ.
ΝΑΙ ! ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β17. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΕΙ! ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΨΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ Β17 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ! ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ. ΦΑΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Β17. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!
ΜΟΥΡΑ! Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΙΑΣ, ΑΣΠΡΟΣ, Ή ΜΑΥΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΠΟΥΣ! ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕΤΑ! ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ!
ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ. ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ, ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΑ ΣΥΚΑ, ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΟΙ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΟΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΑΙ Η ΝΤΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΗ, Ή "ΨΗΜΕΝΗ" ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ GRAPFRUIT, ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΤΟ ΡΥΖΙ, ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΑΓΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΒΡΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΜΑ, ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΡΑΣΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΑΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΩΜΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΒΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
ΑΝΤΛΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.
ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΨΑΪΚΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΤΕΡΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΚΑΓΙΕΝ!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΡΥ!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ LEI GONG TENG, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ " Η ΒΡΟΝΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ", ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: