19 Οκτ 2009

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.


Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΦΈΝΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, (ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ), ( ΙΚΑ, ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΚΟ, ΤΑΜΕΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ) . ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, Ή ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.
2) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ.
3) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ, Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΠΑΝΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΣΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: