3 Οκτ 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α 1) ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΣΤΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ, 2) ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, 3) ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 56 ΣΤΟ 60 ΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ, 4) Ο ΣΥΝΤΑΞΙΜΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% !
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ "ΣΤΙΨΙΜΟ" ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΤΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ! "ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΓΙΑ "ΜΠΟΥΓΙΟ".
ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΞΑΛΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ!
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ!
ΤΑΧΑΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΧΛΩΜΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ.
"ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ".
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: