24 Οκτ 2009

STAGE - ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ


ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 180 ΜΟΙΡΩΝ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΚΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓXΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑI ΤΑ STAGE.
Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ STAGE, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ" ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ STAGE ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ;
ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΑ STAGE, ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ STAGE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΚΑΛΩΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΟΠΟΙΩΝ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Η ΘΕΣΗ ΔΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑ.
Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ, ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ.
ΤΑ STAGE ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ! ΑΠΟ 700 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ΜΕ ΑΨΟΓΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΕΣ. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ! ΟΤΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ! ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΔΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Ε.Υ.Π, ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΟΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ... ΤΑΔΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ! ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ, ΑΔΥΝΑΜΕΣ, ΑΡΑ ΠΕΙΘΗΝΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΤΑ STAGE, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΜΕ 130.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ STAGE. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ; ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΩΠΙΑ!
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: