25 Οκτ 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΦΩΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΕΡ ΣΕΧΝΕΦΕΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΜΠΕΚΕΡ-ΜΠΡΙΖΕΡ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ANTZEITELEGRAM", ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ! ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ!
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: