13 Ιαν 2010

ΕΜΒΟΛΙΑ Η1Ν1 - ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ NEXUS ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Η LE MONDE DIPLOMATIQUE, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΤΙΙΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Υ.
" ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ. ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΆΥΤΟ, ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ "!
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ.
"ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ"!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
ΟΠΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕXUS TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ " ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ " ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ "! " ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ". ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ Ο Κ Χ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: