31 Ιαν 2010

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ


ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ, ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ EXEL, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΟN LINE ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ " ΑΡΜΟΔΙΟΣ " Ή "ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ " ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.
ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
1) ΟΤΑΝ ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, Η ΤΟΝ Α.Φ.Μ, ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΛΙ.
2) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Κ.Τ.Λ.
3) ΜΕ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΕΛΙΑ Ή ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.
4) ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΑΣ.
ΟΤΑΝ ΔΕ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΣΑ ΠΙΝΑΚΙΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ, Ή ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: