13 Ιαν 2010

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΔΥΘΕΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ, ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΧΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΗΣ.
ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ 2009 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ .
ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ 666, ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ 2012, ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2012. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: