16 Ιαν 2010

ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ - ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1965 AΠO THN ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΖΕΪΜΣ ΣΛΑΤΕΡ, ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ SARLE. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΚΟΚΑ -ΚΟΛΑ, ΠΕΠΣΙ- ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ, ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΑΪ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΠΑΓΩΤΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΑΝ Ε951, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΦΕΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗΣ ( 50 % ), ΤΟΥ ΑΣΠΑΡΤΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ (40%) ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΥΛΙΚΗΣ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ( 10 % ). Η ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 7,8 ml. ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ Η ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, ( ΦΟΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ). ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ml ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΜΕΣΑ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ 56 ml ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ!
ΤΟ 1970 Ο ΝΕΥΡΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΖΟΝ ΟΝΛΕΪ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ FED,ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΠΑΡΤΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΥΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΡΑΣΕΛ ΜΠΛΕΪΛΟΚ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΕΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΝΕΥΡΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!
ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΕ Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΙΑΣΠΑ ΤΗ ΜΕΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ ΣΕ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΙΚΟ ΟΞΥ.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΑΝ ΡΟΤΖΕΡΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ.
Η ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΝΤΑΪΑΝΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΒΡΕΦΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ " ΡΑΜΑΤΖΙΝΙ ", ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 1800 ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΛΕΜΦΩΜΑΤΑ, ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ, ΕΠΙΛΗΨΙΑ,ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ.
ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ.
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ NEXUS ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ).
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ, Ή ΣΑΝ Ε 951.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΙΟ ΓΑϊΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΣΤΕΒΙΑ, ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΝΤΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: