9 Ιαν 2010

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ


ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ "ΚΑΣΑ"ΤΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2010. ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.ΔΟ.Ε. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΗΛΩΝΑΝ Φ.Π.Α, 4000-6000 ΕΥΡΩ! ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑΞΙ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙ 1.200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΆΥΤΟΥΣ. ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΣΤΑ 18.000 ΕΥΡΩ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ! ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΒΓΑΖΕΙ 40.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΕΧΟΥΝ ΒΥΤΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΚΑΝΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 4 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ 500 ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ 10. 000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ. "ΠΕΝΟΝΤΑΙ"!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ,
ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ 65% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΜΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟ 17% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 18%!
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: