9 Ιαν 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ


ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΦΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ, ΕΣΤΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΣΟΒΑΡΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ.
Η ΣΦΟΔΡΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΗΤΑΝ ΛΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΑ ΜΑΤ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΟΣΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΖΩΝΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΡΙΟ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ", ΓΙΑ ΤΗΝ " ΑΠΡΕΠΗ " ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΥΡΩ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 300.000 ΕΥΡΩ ΑΞΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.
ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 150 ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ, Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 24.000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Ο ΛΑΟΣ, Ο ΓΑΪΔΑΡΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο " ΕΣΜΟΣ " ΤΩΝ ΠΑΜΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ. ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: