10 Ιαν 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ (Α.Ο.Ζ) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΩΡΑ!


ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΜΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ( Α.Ο.Ζ ), ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΟΙΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ!
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ 10-01-2010, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΡΥΛΑΝΤ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2009, ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ! Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η Α.Ο.Ζ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ. ΤΩΡΑ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. (ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΤ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ). ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ( ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΑΣ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: