8 Ιαν 2010

ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ξ Ε Χ Ν Α Μ Ε !
ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΑΧΩΝ, ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΚΤΑΣΕΛΙΔΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ " Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ".
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!
ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ. Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΙΔΙΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ!
ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ.
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: