8 Ιαν 2010

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!


ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΠΑΛΑΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Ο ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 1.600 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΑΜΟΙΒΟΥΜΕ ΜΕ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΣΠΑΤΑΛΟ, ΑΣΥΔΩΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΑΔΙΚΟ.
ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.600 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΔΙΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ960 ΕΥΡΩ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 14% ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΕΝΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ. Ο ΠΡΩΤΟΣ 2.600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΙΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 3.700 ΠΕΡΙΟΠΟΥ ΜΕΙΚΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΒΕΕΤ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΠΙΑΝΑΝ". ΑΡΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ!. ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΑΦΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΒΕΕΤ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΩΝ 2200 ΕΥΡΩ ΜΕΙΚΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ 1340 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΣΤΩ 50 ΕΥΡΩ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΟΣΟ 20 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!
ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ!
ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ. ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΤΩΡΑ.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ 'Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: