30 Δεκ 2008

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.
ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΘΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΕΘΑΝΑΝ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ Α Ν Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Ο Ι. ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΠΑ, ΕΤΟΙΜΑ, ΗΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Η ΑΛΛΟΣ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΓΑΘΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΤΣΙΠ, ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ "ΧΡΗΜΑ" ΣΑΣ. ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΣΤΙΧΕΙΑ. ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ; ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ. ΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ. ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ε! ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕ, ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΤΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: