28 Δεκ 2008

ΝΕΡΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΑΥΡΙΟ.


ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΗΓΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ, ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΓΑΓΓΗΣ, Ο ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΥΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, Ο ΒΟΛΓΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΣΕΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΓΑΓΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ, Η ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΤΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΦΑΛΜΥΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΧΩΡΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΕΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΝΕΙΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΗΔΗ 15% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΑ.ΝΕΣΤΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ, ΑΧΕΛΩΟΣ, ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ, ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ. Η ΒΟΛΒΗ, Η ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, Η ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΛΙΚΗ, Η ΚΑΡΛΑ Η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΜΕΤΡΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΑΡΑΛΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΟΥΣΠΕΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΕΡΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, Η ΝΙΓΗΡΙΑ,ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 250 ΠΟΤΑΜΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΕΣ. ΑΥΤΟ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΗΔΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.
Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ,Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.
Η ΣΠΑΤΑΛΗ Ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 2.400 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ.
ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ 57 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ 40 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΕΝΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ 4 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 20% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ, 2,5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΡΑΜΑ. 43% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ ΥΔΩΡ! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ, ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ , ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΗΚΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΠΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ,ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ. Π.Χ ΚΑΡΛΑ , ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ, ΤΑΚΑ, ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ , ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ, ΒΟΛΒΗ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ.
ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ .
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ, ΤΥΠΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΦΑΟΥΝΤΕΪΝ ΒΑΛΕΪ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: